Links til haveviden

Links til haveviden. Her kan du se nogle af mine favorithjemmesider, når det gælder haveviden. For der er naturligvis masser af godt have-læsestof andre steder end i bloguniverset. Enjoy!

Havenyt.dk Har du brug for konkret viden om dyrkning af grøntsager, er Havenyt din ven. Det faglige niveau er tårnhøjt, men formidlet så også nye haveejere kan være med. Landsforeningen Praktisk Økologi står bag siden.

Haveselskabet.dk Masser af tips og inspiration til haven. Haveselskabets medlemmer står bag hundredevis af arrangementer for haveelskere. De kan ses på hjemmesiden.

Royal Horticultural Society – RHS Det engelske haveselskabs hjemmeside. En utrolig mængde viden om at dyrke have. De laver fx tests af sorters egenskaber. Jeg har aldrig fortrudt at vælge nye grøntsagssorter ud fra deres anbefalinger.

Fra have til mave. Facebookgruppe for dem der dyrker det spiselige i haven. Erfarne deler generøst viden. Et godt sted at blive inspireret. 11.874 medlemmer.

Havebrug og selvforsyning. Facebookgruppe med 20.187 medlemmer. Hovedtanken med gruppen er at være selvforsynende med frø, stiklinger, planter, kød og lignende.

Har du andre gode links til haveviden? Skriv dem meget gerne til mig, så jeg kan tilføje dem min samling. Jeg kan fanges under ‘kontakt’ øverst på siden.

højbed forår